Dixi Elektronik Termostat

Dixi Elektronik Termostat

Soğutucu cihazlarda kullanılan Dixi elektronik termostat çeşitlerini satıyoruz.

Dixi elektronik termostatları; soğukodalarda endüstriyel buzdolaplarında soğuk hava depolarında şişe soğutucularda kasap dolaplarında süt dolaplarında pasta dolaplarında buzhanelerde tezgah dolaplarında endüstriyel soğutucularda endüstriyel buzdolaplarında kullanabilirsiniz. Dixi elektronik termostat satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Satışını yaptığımız Dixi elektronik termostatlar; Dixi elektronik Dx 10 (220V) Dixi Dx 10A (12/24V) Dixi Dx 150 (220V) Dx 150A (12/24V) Dx 201-201A Dixi elektronik termostat çeşitleridir

İhtiyaçlarınıza uygun Dixi elektronik termostatları programlayarak, parametrelerini ayarlayarak gönderebiliriz, Dixi elektronik termostat ayarları Dixi elektronik termostat parametresi Dixi elektronik termostat satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

Ayrıca Dixi elektronik termostat satışı haricinde, Dixi elektronik termostatların kullanıldığı kasap buzdolabı kıyma makinası tekstil soğutucu tezgah dolabı pasta dolapları şiş soğutucu tamiri bakımı servisi ve E1 E2 hatalarının tamircisi için arayabilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Dixi elektronik termostatların NTC probu ve PTC prop (sıcaklık hissedici kablolu uç) satış telefonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz