Tecrübeli Aşçı Arayanların Dikkatine

Tecrübeli Aşçı Arayanların Dikkatine

01.03.1959 Kırıkkale keskin doğumlu ilk okul mezunu evli iki çocuklu halen Ankara Yenimahalle merkezde oturmaktayım.

Firmanızda aşçı ve aşçıbaşı ustası olarak dilediğiniz taktirde ahlaklı,terbiyeli aşçı kadrosuyla ve uygun olduğu an bizzat şahsım firmanızda aşçı ustası olarak ihtiyaca gerek olduğu an saygın kuruluşunuzda görev almak istediğimi bilgi ve taktirinize sunarım.

Tarafınıza belirtmek isterim ki disiplinli ve saygın firmaların yurt dışı ve yurt içi projelerinde aşçı ustası olarak görev aldım.

iş ahlakı ve disiplinini bilen ve uygulayan şantiye ve ofis tecrübesine sahip yazılı ve sözlü referans sahibi hijyenik alagart, special ve tabldotun deneyimli lezzeti insan damağına sunan insana hizmet ve saygıdan haz duyan işinden, disiplininden ve iş ahlakından zevk duyan ve uygulamaktan onur duyan yönetim amirlerim ve firma misafirlerine onurla hizmet eden yaptığım işten zevk alan aşçı ustasıyım.(BAYINDIR HOLDING,PAKISTAN OTOYOL PROJESİNDE,STFA MISIR SÜVEYŞ KANALI YÜKSEK GERİLİM PROJESİNDE TEPE GRUBU BAKÜ CEYHAN BORU HATTI PROJESİNDE ENTES,ÖZ KÖSE OĞLU,RUSYA ASKERİ LOJMANLAR PROJESİNDE,GÜRİŞ MİR RUSYA OTEL İNŞAATI PROJESİNDE AŞCİ BAŞI OLARAK GÖREV ALDIĞIMI BILGİ VE GÖRÜŞLERİNİZE SAYGIYLA RİCA EDERİM.

Ve gramajlı israf etmeden sağlıklı üretim yapabilen aşçıyım. Yurtdışı ve şantiye deneyimli olduğumdan firmanızdaki aşçılık görevine sorumluluklarım dahilinde talip olduğumu bilgilerinize rica ederim...
                                
REFERANSLARIM:

EMİN ÖRS,TİCARET ÖRS SANAYİ AŞ.YÖN KUR BAŞ.İŞ ADAMI

HÜSEYİN KRAL ÖRS SANAYİ AŞ. ANKARA BÖLGE MÜD.

VURAL ALKAN ÇEVİKLER AŞ. PROJE MÜD.

FETHİ ARALP YENİGÜN İNŞ GENEL MÜD.

KADİR IŞIK PROJE MÜD. GEMİKAYA AŞ. AZERBAYCAN

NOT:BARMEK HOLDİNG ADAPAZARI İZMIT DEPREM KONUTLARI PROJESİNDE AŞÇI BAŞI OLRAK GÖREV ALDIM.SV MEVAKİT AYIRIP DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMI TARAFINIZA ARZ EDERİM.

BAŞARI DİLEK VE SAYGILARIMLA;

AŞÇIBAŞI

Ayhan ŞAHİNLi

GSM: 05392750708

EV:03123156620 /03123159069                                    

Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İlgili Yazılar

Konumlar

Çalışma Saatlerimiz