1000 Tabaklık Bulaşık Makinesi DW1040TP: Endüstriyel bulaşıkhanelerde hızlıca yıkama yapan profesyonel bulaşık yıkayıcı modellerindendir. Giyotin bulaşık makinası olarak da adlandırılan makinenin üretimi kaliteli yapıldığından fiyatları ekonomiktir. Sökülmesi takılması teknik şartnamesine uygun yapıldığında dayanıklı sanayi tipi 1000 tabaklık bulaşık yıkama makinesinin fiyatı-özellikleriyle ön plana çıkar. Çoğu müşterimizin sorduğu bulaşık tabldot tabağı yıkama makinesi bakımı nasıl yapılır kullanılır temizlenir sökülür takılır basketi değiştirilir sorusuna cevap sanayi tipi bulaşık yemek tepsisi yıkayıcı makinenin kullanımı temizlenmesi sökmesi takması kirli kaseti değişimi montajı son derece kolaydır. Bulaşık yemek tabağı self servis tepsisi yıkayan makineyle ilgili sorularınızı aşağıdan ürün altına yorum olarak yazınız, fabrikasından cevaplanacaktır proje@mutfakmalzemeleri.com
İmalatçısından 1000 tabaklık kaliteli bulaşık yıkama makineleri modelleri tabldot yemek tepsisi yıkamaya uygun giyotin bulaşık makinesi fabrikası üreticisinden toptan sanayi tipi endüstriyel bulaşık tabldot tabağı yıkama makinesi satış fiyatları listesi

1000 Tabaklık Porselen Tabak Tabldot Bulaşık Yemek Tepsisi Yıkama Makinesi

Satış fiyatı 78.738,00 TL
İndirim
Profesyonel 1000 tabaklık bulaşık tepsi yıkama makinesi modelleri kaliteli ekonomik giyotin bulaşık tabldot tabağı yıkama makinesi fiyatları sanayi tipi bulaşık yemek tabağı yıkayıcısı makine teknik şartnamesi yemekhane bulaşık makinesi fiyatı özellikler
Açıklama

1000 Tabaklık Bulaşık Makinesi DW1040TP

 * Ebatlar(mm); 720x830x1480 - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Ağırlık(kg); 123

 * m3; 1,06 - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Toplam güç W; 13100

 * Enerji; 220V, 3-,50Hz - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * 1000 tabak / saat 

 * Gövde, şase panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Yıkama tankı otomatik olarak dolar ve sabit seviye kontrollüdür

 * Mükemmel yıkama ve durulama aksiyonu için yıkama ve durulama sıcaklıkları otomatik olarak iki bağımsız termostatla kontrol edilir - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Elektrikli elemanlar ve kablolar uluslararası standartlara uygundur

 * Tüm parçalara kolayca ulaşılarak çabuk ve etkin çalışma için kontrol edilebilir - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Tam otomatik yıkama 55˚C olup, 1dk. ila 2dk. arasında değişen üç değişik program seçimi vardır. (60-90-120 sn)

 * Kapı emniyet butonlu - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * Otomatik parlatıcı fiyata dahildir

 * Max. Güç 10100 watt - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 * İstek Halinde;

  - Otomatik parlatıcı dağıtıcısı

  - Otomatik deterjan dağıtıcısı

  - Durulama suyu için boyler pompası

  - Giriş/çıkış tezgahı

1000 Tabaklık Bulaşık Makinesi DW1040TP:1000 tabaklık bulaşık makinesi otellerde,yemekhanelerde kullanılan son derece kaliteli,sağlam,güvenilir 1000 tabaklık bulaşık makinesidir.1000 tabaklık bulaşık makinesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için ya da bu 1000 tabaklık bulaşık makinesi haricinde diğer bulaşık makinesi modellerimizle ilgili de bize ulaşabilirsiniz - 1000 tabaklık bulaşık makinesi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.